Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Φελλός!


Όλο το κείμενο είναι "copy-paste" από το blog ενός φίλου που πραγματικά αξίζει να το δείτε και να τον θαυμάσετε.... Ο τύπος είναι Θεός.... υπέρτατος και μαζί του ανεβαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν και βοήθησαν σε όλο αυτό...

Συγχαρητήρια ρε παιδιά...... ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ......... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧA

By  http://www.comfis.gr


Ο Φελλός!

// January 14th, 2011 // movin' picsαστειάκια
Λειτουργώντας με την ουμανιστική νοοτροπία που με διακρίνει εν γένει και έχοντας συλλάβει το μέγεθος της ανυπομονησίας του κοινού για το τρέιλερ της υπερπαραγωγής “Ο ΦΕΛΛΟΣ” αποφάσισα να το αφήσω να διαρρεύσει σε παγκόσμια πρώτη, μέσα από το μπλόγκι μου, σήμερα την 14η Ιανουαρίου! Θα είναι η μέρα που στο μέλλον θα μείνει στην ιστορία ως “η μέρα που άλλαξε τη βιομηχανία του κινηματογράφου“, γιατί από σήμερα και μετά, μέσα από τα εκατομμύρια “likes” στο Youtube και στο Facebook, αλλά και τα χιλιάδες σχόλια ενθουσιασμού στο προφίλ μου, θα φανεί ξεκάθαρα ότι το διαδίκτυο είναι το μέλλον του κινηματογράφου!
Ας είναι, δεν φταίω εγώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο για να το αποτρέψω όλο αυτό.. είναι πάνω από τις δυνάμεις μου! Τα λόγια περιττεύουν! Ας μιλήσει η εικόνα και ο ήχος…:
ΥΓ: Σάββατο Αθήνα στο κινηματογράφο Αβόρα (ή κάπως έτσι) με 3 ευρώ, η παγκόσμια πρεμιέρα του ZeitGeist 3! Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, 19.30, στο Αριστοτέλειο κινηματογράφο, δωρεάν! Και θα γίνει προβολή και στην Αλεξανδρούπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου